Καλωσήρθατε στο «ΚΛΖΛ ΝΛLΒΛ»

About

Μπορεί να σας συστηνόμαστε για πρώτη φορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μοναδικά, πρωτότυπα, χειροποίητα κοσμήματα για εσάς εδώ και 25 χρόνια. Προτεραιότητα μας είναι το διαχρονικό στυλ έναντι της εφήμερης μόδας, η έμφαση στην ποιότητα αντί της ποσότητας και η επιμονή στη λεπτομέρεια σε οτιδήποτε δημιουργούμε. Πιστεύουμε ότι τα μικρά πράγματα είναι εκείνα που έχουν αξία. Οι δικές σας πολύτιμες στιγμές ευτυχίας είναι η διαρκής μας έμπνευση και έχοντας αυτές στο μυαλό, δημιουργούμε συλλογές οι οποίες θα ζουν για πάντα και θα μετατραπούν σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Η σκέψη, η φροντίδα και η έμφαση στη λεπτομέρεια που αποδίδουμε σε κάθε δημιουργία που κατασκευάζουμε στο «ΚΛΖΛ ΝΛLΒΛ» διαμορφώνει το κάθε κόσμημά μας. Ελπίζουμε να απολαύσετε την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Καλές αγορές!

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΤΡΑ

All about jewelry

Διαφορά των χρυσών από τα επίχρυσα κοσμήματα

Τα επίχρυσα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα είτε από ασήμι 925 είτε από ατσάλι και αμέσως μετά βυθίζονται σε χρυσό, με αποτέλεσμα ο χρυσός να δημιουργεί μία επίστρωση στην επιφάνεια του κοσμήματος. Όπως γίνεται αντιληπτό, με το πέρασμα του χρόνου και με ενδεχόμενη τριβή του κοσμήματος σε επιφάνειες ή την επαφή του με νερό ή χημικά, σιγά σιγά θα αρχίσει να αλλοιώνεται και να φεύγει από πάνω η φλούδα του χρυσού που έχει προστεθεί. Ωστόσο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς είναι δυνατή η εκ νέου επιχρύσωση του κοσμήματος.
Από την άλλη, τα χρυσά κοσμήματα έχουν ακριβώς την ίδια σύσταση παντού και επομένως με τον χρόνο δεν αλλοιώνεται καθόλου το χρώμα τους. Το μόνο που μπορεί να πάθουν είναι να γρατζουνιστούν ή να έχουν κάποιες μικροαλλοιώσεις.

Διαφορά των χρυσών από τα επίχρυσα κοσμήματα
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
1
14ης Μαΐου 22
68132 Αλεξανδρούπολη
Ελλάδα

Τηλ: +30 2551 083313
2
Βασιλέως Κωνσταντίνου 64
68200 Ορεστιάδα, Έβρος
Ελλάδα

Τηλ: +30 2552 027778
 
Επικοινωνία